| 3 | TAO SIGNATURE massage – „Три съкровища“

Според древната Даоистка теория тялото има три основни енергийни центъра наричани „Дан тиeни“ – където нашата жизнена сила и енергия „Чи“ се събира, съхранява и разпределя в цялото тяло. Всеки един център е свързан с определени физически, емоционални и психологически функции, и всеки от тях е изпълнен със специфичен вид енергия. Заедно тези три центъра „Дан тиeни“ на изток  се наричат “Трите съкровища”.

Този лечебен масаж комбинира методи, които са специално подбрани, така че да активират, хармонизират и балансират „Трите съкровища“ – трите центъра.

Засилват се по-слабите центрове със специални техники, за да се възстанови притока на жизнена енергия в тях, което води до балансирането по между им.

Включени са техники от  китайския Туи На масаж, които се използват върху специфични точки на тялото, което  подпомага, стимулира и активира енергията Чи в тялото. Съчетано с ароматерапията, използвайки нашите специални маслени смеси „Три съкровища“, създадени специално за TAO Center.

Терапията започва с потапяне на краката в гореща вода с хималайска сол и масаж на краката. Хималайската сол е позната още в древността и не случайно е наричана „бялото злато“. Тя спомага за по-добра детоксикация и пречистване от отрицателната енергия и стрес. Преминава в масаж със специални техники върху трите центъра – съкровища: коремна част – „долен дан тиен“, гръдна част – „среден дан тиен“ /слънчев сплит/ и глава и врат -„горен дан тиен“.

Тази терапия поддържа индивидуалната функция на всеки енергиен център, допринася и засилва баланса и хармонията между ума, тялото, и духа, и създава усещане за цялостност, баланс и виталност.

Масажът включва цялото тяло с акцент върху коремна, гръдна част, глава и врат с избрано от вас етерично масло.

Поискай Информация 140 BGN 1 час § 30 мин.

    [page_title_contact_form]