Уважаеми клиенти, молим да имате предвид, че след като направите заявка за онлайн ваучер няма да получите автоматичен имейл. Ваучерите се изработват ръчно. Срокът за изработка и изпращане на закупен ваучер е до 48 часа от постъпване на заявката. Ако имате нужда от спешен ваучер, обадете се на телефон +359 886 80 80 50, за да потвърдим дали можем да реагираме своевременно. Можете да закупите подаръчен ваучер и на място в ТАО Center в рамките на работното време.

Подари Ваучер за масаж

За нас ще е изключително удоволствие да помогнем в избора за реализирането на вашия подарък, за да се превърне той в наистина оригинален, специален и незабравим.

Ваучери

ТАО Център за
Азиатски масажи


Ваучер за азиатски масаж

Изберете дизайн

Вашите данни
Правила & Условия на ваучера

Подаръчният ваучер може да бъде използван за всички услуги, предлагани от ТАО Център.

Подаръчният ваучер е валиден 2 месеца от датата на закупуване.

Подаръчният ваучер не може да бъде заменен за паричната му стойност.

Подаръчният ваучер не може да бъде препродаден.

Подаръчният ваучер не може да бъде комбиниран с други подаръчни ваучери или промо пакети.

Ако подаръчният ваучер е загубен, откраднат или унищожен, ново копие няма да бъде предоставено.

Процес при поръчка на ваучер Online

Уважаеми клиенти,

моля да имате предвид, че към този момент процесът на изработване на електронни ваучери не е автоматизиран. Всеки ваучер се изработва индивидуално спрямо стойността, която сте заплатили.
Процесът е кратък и не отнема много време. Но поради факта, че изисква човешка намеса, е възможно известно забавяне.
Нашата цел е да Ви доставим поръчаният ваучер възможно най-скоро. Ако поръчката Ви е за електронен ваучер, ще го получите по email в рамките на деня или най-късно на следващия ден.
Моля, ако имате въпроси или искате да обсъдите с нас по-конкретни желания и нужди, свържете се с нас чрез телефонно обаждане на телефон +359 886 80 80 50.
Благодарим Ви за доверието!

Защо да изберем подарък – масаж

Tao Center ви дава уникалната привилегия да подарите на специален човек ваучер за масаж. Подаръкът ви ще бъде не само оригинален, но преди всичко изключително полезен за получателя. Той ще преобрази изцяло представите му за масажа, показвайки му, че масажните техники не са всичко, което масажистът владее. Нашите квалифицирани специалисти не просто лекуват, а позволява на тялото да се поддържа само в отлично състояние.

Традиционните тайландски масажи, направени от добър специалист, са едно невероятно пътешествие в света на блаженството, което не само ни помага да се отпуснем и подмладим, но и оставя незабравими спомени. Ваучерът, подарен на близък човек – член на семейството, приятел, роднина, показва красноречиво, че сте помислили за неговото благосъстояние. Нито една вещ не може да изрази любовта ви по същия начин.

Подарък, какъвто самите вие бихте искали да получите

С изобилието от подаръчни и практични стоки в търговската мрежа, става все по-трудно да намираме оригинални и интересни подаръци. Днес всеки има финансовата възможност да си купи сам каквото му е нужно, но малко са хората, които отделят достатъчно време за себе си. По тази причина все по-често срещана практика е да се подаряват ваучери за масаж.

Класическите Тао масажи са нещо малко познато в България. Рожденият ден на най-добрия ви приятел, родител, половинка, е чудесен повод да го поглезите истински. Пределно ясно ви е, че самият той ще продължи да отлага посещението в луксозен център, в който правят уникални тайландски масажи, оправдавайки се с липса на време, финансови средства, желание.

Подаръчните ни ваучери за масаж са достъпни за всички жители и гости на София. Заявете своя още днес изцяло онлайн. Онлайн покупката на ваучер ви позволява да запазите подаръка в тайна до последния момент. Превъзходна идея, особено ако искате да изненадате интимната си половинка за Свети Валентин с релаксираща и зареждаща сетивата сесия, проведена в луксозната ни стаи за двама.

Какво подарявате в действителност?

Тай масажът често бива наричан „пасивна йога”, поради интензивното му въздействие върху човешкото тяло – той лекува и тонизира. Това е сложна процедура, която се извършва с помощта на различни техники – разтягане, натиск и нежно усукване. С помощта на масажа се стимулират много вътрешни органи и се активират енергийните канали.

Предплатения с ваучер масаж може да бъде релаксиращ или тонизиращ, в зависимост от това, от какво се нуждае човекът, на когото смятате да го подарите. Арома терапията е древна източна практика, която използва силата на етеричните масла, за да активира конкретни енергийни центрове. В центъра ни се използват масла, създадени от изцяло органични растителни съставки.

Осигуряващият целебен масаж ваучер ще позволи на някого да се наслади на традиционните тайландски масажни техники, чрез които се подобрява енергийният баланс, кръвообращението и общото физическо и емоционално състояние.

Стоун терапията е масажна техника, при която се използват горещи камъни. Тя оказва положителен ефект върху кръвоносната система, подобрява метаболизма, помага за отпускане на мускулите, облекчаване на стреса и успокояване на нервите.

Ваучер за подарък масаж в София е рядко срещан жест на внимание. Това означава, че подаръкът ви ще бъде различен от тези на всички останали – приятели, колеги, роднини. Той е идеален за хората, които постоянно изпитват умора и нервно напрежение. Тайландските ни масажисти притежават необходимите познания и умения да въздействат на точните енергийни центрове, да отпуснат блокажите и да позволят на „чи” да тече свободно по енергийните канали.

В салона ни работят дипломирани специалисти от Индия и Тайланд – доказани професионалисти в своята област. Ваучерът ви би могъл да промени изцяло нечии възгледи за света. С вълшебните си ръце, терапевтите ни не просто масажират тъканите и мускулите, но преди всичко диагностицират проблемните зони и ги лекуват.

Посещението в масажния ни център в столицата ще бъде пиршество за всички сетива. Изисканата атмосфера, невероятният уют, луксозните ни ръчно изработени платна, масажни маси и излъчващите позитивна енергия статуи – всичко това пренася клиента в топли екзотични страни, където цари спокойствие, любов и хармония.

Арома терапиите се провеждат със специални органични масла от Тайланд. Целият списък с процедури се изпълнява с участието на уникални продукти с органичен произход, създадени ексклузивно за нашето студио по древни рецепти на традиционната източна медицина. Самите TAO SIGNATURE MASSAGES са специално създадени за TAO Center и се изразяват в индивидуален подход към всеки клиент.

Заявете още сега своя подаръчен ваучер за масаж и направете нечий празник наистина специален. Пожеланията за крепко здраве са просто думи, лишени от съдържание, ако не подарим нещо, което ги материализира на практика.

Прочети повече

Какво е добре да знаете, преди да закупите ваучер

Ваучерът има срок на валидност 2 месеца от датата на закупуване. Ако не бъде използван преди крайния срок, ваучерът е невалиден. Стойността на ваучера не може да бъде възстанена. ТАО Center приема ваучери на номинална стойност, на стойност по-ниска или по-висока от номиналната. Когато бъде избрана услуга на по-ниска стойност от тази на ваучер, разликата не се възстановява в брой и не може да бъде използвана за повторно посещение или допълнителна услуга. В случай, че стойността на услугата е по-висока от тази на ваучера, остатъка от стойността се доплаща от клиента.

Ако желаете да изненадате любим човек с лично послание и по-различна визия на подаръчния ваучер, свържете се с нас.

TAO Center има индивидуално отношение към всеки клиент. За нас Вие сте специален!

Благодарим Ви за доверието!