ПРОМОЦИИ

Черен петък
Насладете се на всички масажи с 50% отстъпка от редовната цена.

Промоцията е валидна за всички масажи, направени в периода от 26.11.2020г. до 30.11.2020г. включително.

Задължително условие е резервация, направена минимум един час предварително. Всеки клиент може да се възползва от промоцията. В промоцията не влиза единствено масаж Inner Awakening. Този масаж се осъществява само според предварително изготвен график. Обявените дати за промоция "Черен петък" не съвпадат с датите по график за извършване на Inner Awakening. Промоцията не се комбинира с други промоции. За повече информация се свържете с нас чрез посочените в "Контакти" телефон или email.
Седмична промоция
За месеца на Любовта и Виното

При закупуването на Подаръчен ваучер за индивидуален масаж или за споделен масаж(в стая за двама) получавате 20% отстъпка от редовната цена на услугата. Подаръчният ваучер може да бъде използван за всички услуги, предлагани от ТАО Center. Ваучерът може да бъде използван най-късно до 28.02.2021г. Промоцията не се комбинира с други промоции или промо пакети.

Промоционални пакети

При закупуването на Пакет 600 Вие заплащате 600 лв. и получавате 100 лв. подарък. По този начин разполагате със 700 лв., които да използвате за масажи в TAO Center.

При закупуването на Пакет 800 Вие заплащате 800 лв. и получавате 150 лв. подарък. По този начин разполагате с 950 лв., които да използвате за масажи в TAO Center.

При закупуването на Пакет 1000 Вие заплащате 1000 лв. и получавате 200 лв. подарък. По този начин разполагате с 1200 лв., които да използвате за масажи в TAO Center.

Стойността на всеки Промоционален пакет може да бъде използвана само за масажи в TAO Center. Подаръкът 100/150 или 200 лв. представлява част от общата стойност на пакета. Подаръкът не може да бъде заменен за левовата му равностойност. Стойността на всеки пакет може да бъде изразходвана за всички видове масажи, предлагани от TAO Center. Пакетът може да бъде използван както индивидуално, така и от семейство и приятели. Няма ограничение в броят на масажите, стига стойността на масажа да се покрива изцяло от стойността на пакета или остатъчната сума в него. За осъществяване на масаж се изисква резервация, направена минимум един час предварително. Пакетът не се комбинира с други промоции. Стойността на пакета може да бъде изразходвана за масажи в рамките на 3 месеца от датата на закупуване. Пакетът или остатъчната му стойност не може да бъде разменен за левовата му равностойност. За повече информация се свържете с нас чрез посочените в "Контакти" телефон или email.

Правила и Условия

Промоциите не се комбинират една с друга.