Масажисти

Лечители, в чиито ръце можете да се оставите изцяло

Да намериш добър масажист в София не е особено трудно, но да попаднеш на опитен специалист, владеещ до съвършенство тайландските масажни практики, е истинско предизвикателство. Уменията, познанията и опитът на масажиста са това, което създава добра репутация на един масажен салон. 

Tao Center разполага с едни от най-добрите масажистки, практикуващи на територията на София класическия тайландски лечебен масаж. Крехката им физика не бива да ви заблуждава, защото владеейки до съвършенство специфичните техники, те изпълняват масажа с лекота, влагайки сила, каквато привидно не им е присъща.

Силата на духа е това, което прави масажиста истински майстор на изкуството да лекуваш с докосване. За истинския лечител всеки сеанс е ритуал, чрез който неговата енергия се слива с енергията на клиента. По този начин масажистът придобива способност да разчете правилно знаците на тялото. Да намери източника на здравословния проблем и да въздейства директно върху него.

Тайландските ни масажисти са в София, за да помогнат на стотици и дори хиляди хора да възстановят баланса между тялото, духа и ума. В стресиращия свят, в който живеем, Тао масажът, изпълнен от висококвалифициран и опитен специалист може да направи чудеса. Оставяйки се в опитните ръце на Нарада, ще усетите енергията на лечебните камъни и ще се заредите с позитивни емоции, вдъхвайки уханията на етерични масла от екзотични растения.

Тип е доказала майсторството си не само в Азия, но и в Австралия и Европа. България е място, което изключително силно се нуждае от опита на такъв масажист. Тя владее перфектно техники в Тай масажа, за които вероятно не сте чували до сега. Малко масажистки в София могат да се похвалят с нейната интуиция и способност да облекчава болките и схващанията в различни части на тялото.

И понеже прочутият Тай масаж е създаден от древен индийски лечител, няма как в екипа ни да не присъства и професионалист от тази страна. Хаджиме е виртуоз в лечението чрез масажи, Рейки терапии и специални енергийни практики. Малко известно е, че тайландските масажни техники са тясно свързани с индийската философия и система от упражнения – Йога. Йога е учение, което ни помага да поддържаме тялото си в отлично състояние, управлявайки умело психиката и духа.

Д-р Нонг е не просто терапевт с високо звание, но преди всичко безпогрешен диагностик. Правилно поставената диагноза е първото и единствено условие за правилно проведено лечение. Той не се нуждае от скъпа и модерна диагностична апаратура. Ръцете му са тези, които сканират цялото тяло, откриват проблемната област и я лекуват.

Ако търсите добър масажист в София, посетете Tao Center, където за доброто състояние на вашите тяло и дух ще се погрижат най-добрите майстори на тайландските масажни техники. Масажистите ни превръщат едно древно лечителско изкуство в свещен ритуал, към който винаги се подхожда с нужното внимание към индивидуалните нужди на клиента.

Те ясно усещат всички енергийни потоци на всеки човек и винаги се стремят да гарантират, че масажът помага в максимална степен на човека, който се е обърнал за помощ към тях. И нека не забравяме най-важното – при тайландския масаж се използва главно положителна енергия, насочена от масажиста към пациента, а това означава, че ще получите много повече от обичайната мануална терапия, предлагана във всеки салон за масажи.

Прочети повече