| 5 | TAO SIGNATURE massage – Herbal bless

Азиатският билков ТАО масаж започва с потапяне на краката в билкова отвара. В тази топла билкова отвара са накиснати местни свежи и сушени билки, известни със своите терапевтични свойства. Това позволява топлината да прониква постепенно, да се движи нагоре по краката и да навлиза на дълбочина в тялото, носейки със себе си приятно усещане за спокойствие и релакс. Терапията продължава с така наречения Потли метод. Това е древна техника за масаж, една от най-популярните и практикувани в Тайланд и Индия.

След ритуала с билки нашите Тайландски терапевти ще продължат масажа с майсторска комбинация от Тай и Йога техники на разтягане и масаж с дълбок натиск върху тъканите.

Тези техники ще стимулират притока на кръв, ще освободят токсините от организмa, като това дава възможност на организма да се лекува естествено.

Използването на билкови компреси е традиционна тайландска терапия, която датира от древни времена, когато това е била тайната лечебна техника на будистки монаси и местни билкови лечители. Тайландският билков компрес включва специални отвари, направени от билки и подправки, които са увити в платно и загряти на пара. Нагряването с пара позволява освобождаването на естествени етерични масла и аромати от билките и подправките, за да спомогне за дълбоко отпускане, намален стрес и умора, повишен физически тонус, подобрена циркулация на кръвта и лимфата и стимулиране на вътрешните органи.

Със затоплените торбички се обработва цялото тяло, като се започне от стъпалата, краката и плавно се премине към гърба, врата, ръцете, раменете и главата.

Масажът включва цялото тяло с билкови компреси.

Поискай Информация 130 BGN 1 час § 30 мин.

    [page_title_contact_form]