| 2 | TAO SIGNATURE massage – „Пет Елемента“

Теорията за Петте елемента се заражда преди около 5000 години в древен Китай , както и по територията на Индия. Тя се отнася за петте основни органи в човешкото тяло.

Петте елемента са:  дърво, огън, земя, метал, вода

Тази терапия „пет елемента“ започва с изготвянето на лична астрологична карта, която показва процентното разпределение на петте елемента във вашето тяло. Картата дава възможност да се определят силните и слабите елементи в тялото /измерени в проценти/. Този метод използва строго индивидуален подход за действие. Aстрологичната карта се прави от нашите специалисти на място, необходимата информация за направата е: дата, месец, година и час на раждане.

Масажът започва с потапяне на краката в гореща вода с хималайска сол. Хималайската сол спомага за по-добра детоксикация и пречистване от отрицателната енергия и стрес, и подготвя тялото за следващата стъпка от терапията, която е комбинация между тай ойл и арома масаж на цялото тяло. След което се пристъпва към специално-съобразен масаж според специфичното разпределение на елементите във вашето тяло, в комбинация от точно определени 5 масла, специално създадени за TAO Center и за този вид лечебен масаж, съответстващи на 5-те елемента.

Тази терапия насърчава чувство за баланс и взаимодействие на петте елемента. Дава вътрешна устойчивост и сигурност.

Масажът се извършва на цяло тяло с 5 етерични масла.

Поискай Информация 140 BGN 1 час § 30 мин.

    [page_title_contact_form]