| 14 | Тай ойл масаж с есенциални масла/маслена свещ

Тайландският масаж се основава на откриването на десет невидими енергийни линии, наречени Сен, които вървят по тялото. Вашето пътуване започва с гореща вана на краката с хималайска сол. Тази терапия почиства кожата, освежава я и отваря порите. Хималайската сол или още наричана в древността „бялото злато“ е изключително ефикастна при детоксикация и освобождаване от отрицателната енергия. Спомага за обновяване на клетките и тъканите.

След горещата вана с хималайска сол нашите Тайландски терапевти ще продължат масажа с майсторска комбинация от тайландски (Тай) и Йога техники на разтягане и масаж с дълбок натиск върху тъканите.

Тези техники ще стимулират притока на кръв, ще освободят токсините от организмa, като това дава възможност на организма да се лекува естествено.

Ежедневният Тайландски (Тай) масаж помага за ускоряване процеса на детоксикация, намаляване на всеки дискомфорт и освобождаване на всяко едно напрежение.

Масажът включва цялото тяло с етерично масло по ваш избор или с маслена топяща се свещ. Масажът се изпълнява на професионално Тай масажно легло.

    [page_title_contact_form]