| 12 | Традиционен тайландски масаж с ароматерапия

Тайландският масаж се основава на откриването на десет невидими енергийни линии, наречени Сен, които вървят по тялото. Вашето пътуване започва с измиване на краката с хималайска сол, която почиства кожата, освежава и отваря порите. Хималайската сол или още наричана в древността „бялото злато“ е изключително ефикастна при детоксикация и освобождаване от отрицателната енергия. Спомага за обновяване на клетките и тъканите.

След горещата вана с хималайска сол нашите Тайландски терапевти ще продължат масажа с майсторска комбинация от тайландски (Тай) и Йога техники на разтягане и масаж с дълбок натиск върху тъканите. Тези техники ще стимулират притока на кръв, ще освободят токсините от организма, като това дава възможност на организма да се лекува естествено.

Терапията продължава с азиатските познания за енергийните принципи съчетана с науката за Арома терапията, за да създаде перфектната комбинация между Изтока и Запада. Това вълшебно и хармонизиращо преживяване е един ефективен начин да се освободите от натрупаното напрежение, да подобрите здравето си и да балансирате емоциите си.

Масажът включва цялото тяло с тайландски дрехи и етерично масло по ваш избор и се изпълнява на професионално Тай масажно легло.

Поискай Информация 125 BGN 1 час § 30 мин.

    [page_title_contact_form]