| 6 | TAO SIGNATURE massage – ТАЙ масаж с горещи камъни

Този масаж съчетава тайландски (Тай) техники на масаж с натиск върху тъканите с помощта на горещи камъни.

Терапията започва с потапяне на краката в гореща вода с хималайска сол и масаж на краката. Хималайската сол е позната още в древността и не случайно е наричана „бялото злато“. Тя спомага за по-добра детоксикация и пречистване от отрицателната енергия и стрес. След горещата вана с хималайска сол, нашият Тайландски терапевт ще продължи масажа с майсторска комбинация от тайландски (Тай) техники на разтягане, и масаж с натиск върху тъканите.

Масажът с горещи камъни е древна практика, датираща от хилядолетия и включва използването на плоски, предварително нагряти камъни /базалтови камъни/, които масажистът поставя на определени места – енергийни центрове – и прави масаж с тях на цялото тяло.

Тайландският масаж се основава на откриването на десет невидими енергийни линии, наречени Сен, които вървят по тялото. Топлината и натискът с камъните загрява и стимулира притока на кръв, освобождава токсините и симулира организма да се лекува естествено. Тази терапия може да помогне за ускоряване на процеса на детоксикация, намаляване на дискомфорт и освобождаване на всяко едно напрежение в тялото.

Твърди се, че тези специални зони контролират енергийния поток на тялото, и когато са изчистени и заредени, спомагат за баланса между тялото и душата.

Масажът включва цялото тяло с избрано от вас етерично масло.

Поискай Информация 130 BGN 1 час § 30 мин.

    [page_title_contact_form]