| 15 | АРОМА масаж с горещи камъни

ТАО масажът с масла, съчетава азиатските познания за енергийните принципи и науката за Арома терапията, за да създаде перфектната синергия между Изтока и Запада.

Масажа започва с потапяне на краката в гореща вода с хималайска сол. Хималайската сол  спомага за по-добра детоксикацията, изчиства отрицателната енергия и стрес и подготвя тялото за следващата стъпка от терапията, която е комбинация от Арома терапия и масаж с горещи камъни.

Масажът с горещи камъни е древна практика, датираща от хилядолетия и включва използването на плоски, предварително загрети камъни /базалтови камъни с приятна температура/, които масажиста поставя на определени места, енергийни центрове и прави масаж с тях на цялото тяло.

Тази терапия може да помогне за ускоряване на процеса на детоксикация, намаляване на дискомфорт и освобождаване на всяко едно напрежение в тялото.

Твърди се, че тези специални зони контролират енергийния поток на тялото, и когато са изчистени и заредени, спомагат за баланса между тялото и душата.

Масажът включва цялото тяло с подходящо за Вас етерично масло.

Поискай Информация 130 BGN 1 час § 30 мин.

    [page_title_contact_form]